Ajankohtaista: 2018

4.2.2018 BRNO KV, TSEKKI

"Saxum volutum non obducitur musco."

Kaameassa koiranilmassa auton nokan kääntyi kohti Jorvasta.
Eijan ja Helmen noustua kyytiin, matka jatkui lentokentälle.
Pääseekö lento lähtemään ja kuinka paljon myöhässä aikataulusta, oli seuraava jännittämisen aihe. Runsaat kaksi tuntia odotimme. Tämä merkitsi sitä, että uusi yöpymispaikka oli löydettävä Prahasta.

Meillä oli hyvä tuuri, saimme viimeisen huoneen Hotel Golf Praquesta. Tätä hotellia voi suositella lämpimästi, jos matkustaa koiran kanssa. Huoneet ovat isoja, tilavia ja hyvin äänieristettyjä. Hotellin takaa löytyy metsää ja puistoa koirien ulkoilutukseen.

Meitä kovasti varoitettiin tšekkiläisten rekkakuskien hurjasta ajotyylistä. Hyvin pärjäsimme, monikaistaista moottoritietä päästelimme Prahasta Brnoseen.

Brnossa yövyimme pienessä, siistissä ja idyllisessä perhehotellissa Hotel Santanderssa. Henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys olivat huippuluokkaa. Tämäkin hotelli pääsi suosikkilistalle.

Itse näyttely järjestettiin Brno BVV messukeskuksessa. Tunnetusti Keski-Euroopan messukeskukset ovat isoja, monen hallin kokonaisuuksia eli tilaa löytyy.

Willy Lee Ian White ” Naka”
VAL ERI1 PU1 CAC CACIB ROP UUSI TSEKIN VALIO

Tuomarina Åke Cronander, Ruotsi

Kiitos Eija, Linda ja Michael upeasta viikonlopusta Brnossa!

"Vierivä kivi ei sammaloidu"


27. – 28.1.2018 NARVA, VIRO

Kulttuuria, gourmeeta, hyviä ystäviä ja koiranäyttelyä Narvassa.

Näyttely alkoi upeasti. Uimahousuiselle Nakalle ojennettiin Viron sertti- ja rop –ruusukkeet. Tuomari kehui kokonaisuutta, pojan avointa, iloista luonnetta ja ymmärsi, oikeinlaatuinen turkki on kasvamassa hyvää vauhtia.

Iltaa vietettiin hyvien ystävien ja herkullisen ruuan seurassa Ravintola Pärlissä. Pärl oli miellyttävä kokemus, ravintolan periaatteena on tarjota elävällä tulella valmistettuja erikoistilausruokia sekä a la carte-annoksia.

Tietysti illan aikana keskusteltiin, jopa kiivaastikin kääpiösnautsereista kaikilla kolmella kielellä, suomeksi, viroksi ja venäjäksi.

Kotiinlähtöpäivänä tutustuttiin valtavaan Narvan linnaan, joka tunnetaan myös nimellä Hermannin linna ja ihailtiin Narvajoen toisella puolella olevaa Ivangorodin linnoitusta.

Willy Lee Ian White”Naka”
AVO ERI1 SA PU1 SERT ROP UUSI EE MVA

Tuomarina Bruno Nodalli, Italia


20.1.2018 KÄÄPIÖSNAUTSEREIDEN ERIKOISNÄYTTELY, KLAUKKALA

Vuoden ensimmäinen erikoisnäyttely Tammierkkari järjestettiin Klaukkalassa Kennelliiton koulutustilassa. Tila oli valoisa ja riittävän iso kahdelle kehälle. Anneli Alfthan, kasvattaja ja pitkän linjan snautseriasiantuntija arvosteli kaikki luokat paitsi pennut. Pennut arvosteli myöskin kasvattaja ja Finnsieger-tuomari Hilkka Salohalla.

Valitettavasti kuume oli nujertanut Aleksandran petipotilaaksi, teamistamme puuttui yksi esittäjä. Jouhevasti Amanda ja Petra suoriutuivat koirien esittämisestä, Johanna toimi oikea-aikaisena assistenttina. Kiitos! Päivä oli upea nuorille koirillemme.

Star´s Of White Night Iseland "Alina"
PENTU 1 KP, ROP PENTU, RYP3 PENTU

Big Paw´s Made In Heaven "Lumi"
JUN ERI1 SA PN4, ROP JUNIORI, RYP3 JUNIORI

Willy Lee Frosted Ohio Star "Åsa"
JUN ERI1 SA PN1 SERT ROP, ROP JUNIORI, RYP2 JUNIORI, BIS3

Päivän menestystä juhlittiin perinteisellä tavalla, lämpimät kanasalaatit Hesburgerilla.


MOLEMMINPUOLISTA RAKKAUTTA...

Molemminpuolista rakkautta... kun aamulla taas nähdään...


13. - 14.1.2018 TARTO, VIRO

Åsan kasvattajan Irenen sanoja lainaten "Hyvin meni, mutta menköön". Åsa aloitti näyttelyuransa Irenen ja Riitta-Leenan kanssa Tarton näyttelystä. Upeasti ura alkoikin.

Kiitos Riitta-Leena ja Irene!

Willy Lee Frosted Ohio Star "Åsa"
JUN ERI1 SA PN2 JUNSERT JUNROP (la 13.1.2018)
JUN ERI1 SA PN2 JUNSERT JUNROP (su 14.1.2018)

Tuomareina
Donne Lucas, Etelä-Afrikka (la 13.1.2018)
Brigita Kremser, Slovenia (su 14.1.2018)


13.1.2018 NÄYTTELYTREENIÄ

Onnistuimme saamaan treenipaikat Tuisku Laineen ohjaamasta esittämistreenistä. Treeni oli antoisa ja harjoitukset olivat mielenkiintoisia.

Kylmyyskään ei haitanut nuoria esittäjiä. Tästä on hyvä jatkaa kohti virallisia näyttelyjä. Treenissä mukana nuorisokaartia, Voitto (Big Paw´s One Man Army) ja Alina (Star´s Of White Night Iseland).

- Yhteystiedot -

Katja Pitkänen
Kissanmäentie 21, FI 29600 Noormarkku
tel. + 358 500 863 572, + 358 44 455 8305

Petra Pitkänen
Tel. + 358 50 4669042