Ajankohtaista: 2016

Rauhaisaa Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!

Kuvaaja: Sauli Mansikka

NÄYTTELYIDEN TÄHTIHETKIÄ VUONNA 2016

DUMOND BLACK GIGI "Armi"SERT VIRO
DUMOND BACK IN BLACK ”Lenni”FI MVA , ROP
DUMOND HOMER PEPPER “Leevi”SERT
BERIES FROSTY ELIXIR “Moona”FI&EE MVA, 2 ROP
FIXUS MAKE A STATEMENT “Håkan”HeJW-16, 4 SERT, 2 ROP, VSP
PEACEMAKER´S BLACK HAT TRICK “Saana”SERT, ROP
PEACEMAKER´S BLACK HOTTENTOT “Henkka”SERT, 2 SERT VIRO, 2 VSP
PEACEMAKER´S I MUST BE MAGIC “Siina”SERT, 2 JUNSERT VIRO, 1 JUNSERT LIETTUA
RUS PITMARK GIFFINDOR “Niki”SERT, ROP

10.12.2016 SUOMEN VOITTAJANÄYTTELY 2016 HELSINKI INT

Suomen koiramaailman päänäyttely Helsinki voittaja -16 ja Voittaja -16 näyteltiin Helsingin Messukeskuksessa. Tänne on päästävä joka vuosi, vaikka se tietääkin aikaisia aamunousuja, pesua, föönausta, jonotusta jne. Täällä on mukava tavata tuttuja, suorittaa niitä tuiki tärkeitä ostoksia ja kilpailla titteleistä.

Osallistuimme näyttelyyn kahden musta-hopean kanssa, Siinan ja Håkanin. Päivä oli huikea.

Fixus Make A Statement ”Håkan”
JUN ERI1 SA PU3 SERT HELSINKI JUNIORIVOITTAJA 2016

Peacemaker´s I Must Be Magic ”Siina”
NUO ERI2 SA

Tuomarina Olga Kupriyanova Sinko, Slovenia
Kääpiösnautseri musta-hopea, 33kpl


3.12.2016 SVENSK VINNARUSTÄLLNING 2016 TUKHOLMA, RUOTSI INT

Pitkästä pitkästä aikaa päätimme osallistua Ruotsin päänäyttelyyn.
Ennen tämä näyttely kuului jokavuotiseen ohjelmistoon, joko osallistumalla koiran kanssa näyttelyyn tai seuraamalla kehän laidalta näyttelyä.

Tämä oli toinen näyttelypäivä nuorelle Håkanille. Hienosti Poika jaksoi esiintyä. On kaunista katsoa Tarjan ja Håkanin yhteistyötä kehässä. Junioriluokan uroksia oli ilmoitettu 7, kaksi enemmän kuin perjantaina. Järjestyskin kilpailussa oli sama kuin edellisenä päivänä. Velipoika voitti luokan ja Ruotsin Juniorivoittaja 2016 -tittelin. Håkan hienosti kakkosena.

Fixus Make A Statement "Håkan"
JUN ERI 2 SA

Kääpiösnautseri musta-hopea, 33 kpl
Tuomarina Hans-Erhard Güttner, Saksa


2.12.2016 LILLA STOCKHOLM TUKHOLMA, RUOTSI INT

Oli perjantaipäivä ja me olimme koiranäyttelyssä. Ruotsin Kennelliitto oli tehnyt hienon päätöksen järjestää 2 kansainvälistä näyttelyä saman viikonlopun aikana.
Ruotsin näyttelyt ovat hienosti järjestettyjä, esimerkiksi pääsylipun ja luettelon voi ostaa etukäteen netistä. Näin toimien vältyimme jonottamiselta. Kehät olivat tarpeeksi isoja ja kehäkartat hyvin näkyvillä. Kahviloita on joka kulmassa, joissa on ihania herkkuja. Kaikki sujuu vaivatta.

Näyttelyreissuun olimme lähteneet yhden koiran kanssa, Håkanin. Tiesimme Ruotsin kääpiösnautsereiden kovan tason ja muut koiramme eivät olleet näyttelykunnossa (turkit joko pitkiä tai lyhyitä).
Kiitos Tarja mukavasta näyttelymatkasta. Kaikki sujui niin kuin ennen vanhaan, kumpikin tietää tehtävänsä ja paikkansa. Ennen kaikkea aamulla ei saa heti puhua, kun on silmät saatu auki.

Fixus Make A Statement "Håkan"
JUN ERI 2 SA VARASERT

Kääpiösnautseri musta-hopea, 21 kpl
Pia Lundberg, Ruotsi


12. - 13.11.2016 JYVÄSKYLÄ INT

Ihanaa, pakkasta ja lunta, lunta ja pakkasta, oikean talven tuntua oli Jyväskylässä. Kvintettimme vahvistettuna kolmella koiralla osallistui Jyväskylän kaksipäiväisiin koiranäyttelyihin. Koiranäyttelyiden lisäksi viikonloppu sisälsi ruokailuja mukavassa seurassa, kuulumisten vaihtoa ja tietysti me shoppailimme, kun Petra oli mukana matkassa.

12.11.2016

Fixus Make A Statement "Håkan"
JUN ERI2 SA

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI2 SA

Beries Frosty Elixir "Moona"
VAL ERI3

Kääpiösnautseri musta-hopea 31 kpl
Tuomarina rodun erikoistuomari Tamas Jakkel, Unkari

13.11.2016

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI2 SA

Kääpiösnautseri musta-hopea 30 kpl
Tuomarina Massimo Inzoli, Italia

Kiitos kvartetti, kaikki hoitui hienosti!


29.10.2016 SPL, PORI SUOJELU 1 2 3

Tulos vuoden SPL SM 2017 suojeluun saavutettu.
Tämä oli Hessun kolmas ykköstulos, käyttövalioon vaadittavat tulokset kasassa, vain näyttelytulos uupuu.

Uberdorfs Heikkone "Hessu"
Jälki 99
Tottis 95
Purut 96 vik a
Tuomarina Keijo Kodis
Maalimies Ari Lahti


21.10.2016 VÄRIRISTEYTYSPENTUE

Koleana lokakuun yönä syntyi väriristeytyspentue yhteistyössä Kennel First Royalin kanssa. Lulu tiedettiin loistavaksi synnyttäjäksi ensimmäisen pentueensa perusteella. Niin se sujui hienosti tälläkin kertaa. Pennut tupsahtelivat maailmaan vaivatta ja Lulu aloitti heti puhdistamisen ja syöttämisen. Minulla oli taas helppo virka toimia punnitsijana ja sukupuolien katsojana.

Lulun ja Henkan/Mopin yhdistelmästä (valkoinen/musta) syntyi 5 elinvoimaista pentua, 1 pippuri&suola uros, 1pippuri&suola narttu ja 3 mustaa narttua.

Vapaana vielä pippuri&suola uros ja narttu.


25.9.2016 TALLINNA, VIRO

Näyttelyt Tallinnan Saku hallissa jatkuivat. Tänään esitimme vain "Henkka/Mopin". "Moona" sai nauttia rauhallisesta aamusta, ei pesua ei föönäystä.
On ihanaa seurata tyttäreni taitavaa esittämistä, muutaman harjoituskierroksen jälkeen "Henkka/Moppi" kulki ja seisoi upeasti. Tämä esiintymisen ilo ja riemu säilyi myös arvostelukehässä.

Peacemaker´s Black Hottentot "Henkka/Moppi"
AVO ERI1 SA PU2 SERT

Tuomarina Berri Beare, Irlanti


24.9.2016 TALLINNA, VIRO

Veni Vidi Vici

Syksyn äiti ja tytär -matka suuntautui tällä kertaa Tallinnaan. Mukana matkassa oli kaksi sijoituskoiraa, Moona ja Henkka/Moppi. Kiitos perhe Leino ja perhe Koskinen hyvästä koirien hoidosta ja sujuvasta yhteistyöstä.

Beries Frosty Elixir "Moona"
VAL ERI1 SA PN1 SERT ROP UUSI EE MVA

Peacemaker´s Black Hottentot "Henkka/Moppi"
AVO ERI1 SA PU2

Tuomarina Fernando Quilis Bonet, Espanja


MATCH SHOW ESIINTYMISIÄ

Johannan tytöt, Amanda ja Aleksandra ovat harjoitelleet säännöllisesti koirien esittämistä. Taitojen tasoa on käyty mittaamassa match show -tilaisuuksissa. Esittämiset ovat sujuneet hienosti, yhteistyö koirien kanssa on kasvanut ja menestystä on tullut. Tytöt ovat hyvin oivaltaneet "harjoitus tekee mestarin".
Kiitos tytöille ja kiitos autonkuljettaja äidille.


19.9.2016 FIRST ROYAL -KENNELIN VÄRIRISTEYTYSPENTUE

Tämä pentue on suunniteltu ja toteutetaan yhteistyössä First Royal -kennelin kanssa. Geraldine Gestat "Lulu" kävi tänään ultrassa. Näyttöruudulla näkyi ainakin 4-5 pentua. Pentueen odotetaan syntyvän viikolla 42. ja pennut ovat luovutusikäisiä viikolla 49. Mielenkiinnolla odotamme syntyykö meille " valkoisia lumipalloja" vai "mustia lakupötköjä".


18.9.2016 J-PENNUT

"Hani", "Lilli", "Martta", "Elsa" ja "Jäbä" kävivät tänään parturissa. Heistä kuoriutui oikeita pikkukääpiösnautsereita.

Viisikon päivät sujuvat nukkuen ja syöden, toki ulkona käyntikin kuuluu päiväohjelmaan. Muutaman viikko vielä asustellaan kotipesässä ja sitten viisikko lentää omiin perheisiin hoitamaan tärkeää lemmikin virkaa.


5.9.2016 I-PENNUT

”Into”, ”Isla” ja ”Iiris” ovat kasvaneet valtavasti. Saanan maito maittaa hyvin, kiinteän ruuan syömisharjoittelut on aloitettu hieman heikolla menestyksellä. Ensimmäisiä askelia on tapailtu, iso vatsa vain haittaa liikkumista.

Tulevat omistajaperheet ovat käyneet tutustumassa pentuihinsa. Meillä kasvaa tyytyväinen pentukolmikko.


4.9.2016 RIIHIMÄKI INT.

Tyttötrio ja pari rekkua autoon ja menoksi kohti Riihimäkeä. Tarjan ennustus piti paikkansa, Riihimäellä paistoi aurinko.

Meillä oli varaserttipäivä.

Peacemaker´s Black Hottentot ”Henkka”, ”Moppi”
AVO ERI1 SA PU4 VARASERT

Fixus Make A Statement “Håkan”
JUN ERI1 SA PU3 VARASERT

Kääpiösnautseri musta, 18 kpl
Kääpiösnautseri musta-hopea, 23 kpl

Tuomarina Karin Ögren, Ruotsi


16.8.2016 DUMOND J-PENNUT

Armi synnytti aamuyöllä pesueensa kuin Koirankasvattajan käsikirjan luvun ”Pentujen syntymä” mukaan. Kaikki sujui vaivattomasti ja nopeassa tahdissa. Tarjan tehtävä oli helppo, merkata painot ja sukupuolet muistiin. Pennut ovat vankkoja ja elinvoimaisia. Armin maitobaari avautui heti ja pennut löysivät tien sinne.

Armin pesue on 1 uros ja 4 narttua. Pennut varattuja.


13.8.2016 RAISIO

Lyhyestä virsi kaunis.

Fixus Make A Statement "Håkan"
JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP

Tuomarina Goran Gladic, Serbia
Kääpiösnautseri musta-hopea, 15 kpl


6.8.2016 NOKIA RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Minun toipuessa Saanan synnytyksestä, Tarja huristeli Nokiaa kohtia.

Hannele Jokisillan tarkan arvostelun myötä Håkan saavutti toisen serttinsä.

Fixus Make A Statement ”Håkan”
JUN ERI1 SA PU SERT VSP

Tuomarina Hannele, Jokisilta
Kääpiösnautseri musta-hopea, 12 kpl

Anne och Jannica!

Tarja!


6.8.2016 DUMOND I-PENNUT

Odottavan aika on pitkää, pitkää, pitkää..

Saana odotutti meitä synnytyksellään lähes hermoromahduksen partaalle. Tuleva äiti nautti erikoisruokailusta, lenkkeilystä ja huomion keskipisteenä olemisesta.
H-hetken koittaessa ensikertalainen Saana synnytti mallikkaasti. Nuori äiti tiesi heti mitä ja miten piti toimia. Minun tehtäväksi jäi vain tarkkailu ja syntymäpainojen ylöskirjaaminen. Ihanaa omistaa tällainen emä.

Mustia lakupötköjä syntyi 3, 1 uros ja 2 narttua. Pennut ovat alustavasti varattuja.


KOIRANELÄMÄÄ 7/24

Poden huonoa omaatuntoa päivityksistäni kotisivuilleni. Sivut täyttyvät näyttely- ja koetuloksista.

Kuitenkin suurin osa kasvateistani ja sijoituskoiristani elää tavallista koiranelämään perheensä lemmikkinä. Koirat osallistuvat arkisiin askareisiin, ylläpitävät perheensä päiväohjelmaa, liikuttavat omistajiaan monella tavalla ja toimivat jopa mielenterveyslääkkeinä.

Tehtävät ovat tärkeitä, näissä tehtävissä ei ole tarkkaa onko turkin laatu, väri tai trimmaus viimeisen trendin mukainen eikä myöskään korvien tai hännän asento. Minulle on tärkeää, että koira on perheen täysivaltainen koirajäsen ja rakastettu kaveri.

Toki olen iloinen jokaisesta näyttely- ja koetuloksesta sekä valioarvosta. Näyttelyt ja kokeet ovat vain pieni osa koiran elämää.

Pyrin kasvattamaan terveitä, rakenteeltaan tasapainoisia ja oikean kääpiösnautseritemperamentin omaavia koiria. Kasvatustyöni on hyvin pienimuotoista. Kiitos teille kaikille Dumond -koirien ja sijoituskoirieni omistajille/haltijoille. Ilman teitä tämä kaikki ei olisi mahdollista.

Lupaan, lisään kuvia ja juttuja arjen sankarikasvateistani ja sijoituskoiristani.


16.7.2016 ORIVESI

Vanha kehäkettu Tarja ja debyyttinäyttelyssään esiintyvä "Håkan/ Hoggis/ Hurri" Fixus Make A Statement loistivat Oriveden näyttelyssä. Täydeltä terältään porottanut aurinkokaan ei saanut tätä tehokaksikkoa hyytymään. Upealla esiintymisellään Håkan avasi serttitilinsä.

Fixus Make A Statement "Håkan"
JUN ERI1 SA PU SERT ROP

Kiitos Tarja, missä olisin ilman sinua!
Tusen tack Anne och Jannica!

Tuomarina Jari Laakso
Kääpiösnautseri musta-hopea, 10 kpl


19.6.2016 KIIKOINEN, RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Tulosrikas viikonloppu jatkui Kiikoisissa. Tehotytöt Jonnella vahvistettuna suuntasivat tällä kertaa koirien kera Kiikoisiin. Sää suosi näyttelypäivää, aurinko paistoi, eikä sateesta ollut tietoakaan.

First Royal Crazy Candy "Maisa"
PENTULUOKKA 1KP ROP-PENTU

Dumond Homer Pepper "Leevi"
JUN ERI1 SA PU2 SERT

Dumond Back In Black "Lenni"
AVO ERI1 SA SERT ROP ja UUSI FI MVA

Tuomarina rodun erikoistuomari Hilkka Salohalla
Kääpiösnautseri valkoinen, 2 kpl
Kääpiösnautseri pippuri&suola, 4 kpl
Kääpiösnautseri musta, 7 kpl

Suurkiitokset esittäjille, assistenteille, autonkuljettajille ja kannustajille.


18.6.2016 RAISION RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Suomen sää osaa yllättää positiivisesti. Olimme varautuneet pahimpaan. Autoon oli pakattu kumisaappaita, sadetakkeja, sateenvarjoja, monta isoa pyyhettä ja koirille takkeja. Onneksi niitä ei tarvittu, saderintama jäi Etelä-Suomen ylle.
Päivä oli upea tulosrintamalla.

Peacemaker´s Black Hat Trick "Saana"
/ AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP
Dumond Back In Black "Lenni"
AVO ERI1 SA PU2 SERT
Djakartas Hot Hot Hot "Zico"
AVO ERI2 SA PU3 VARASERT

Rus Pitmark Griffindor "Niki"
AVO ERI1 SA PU1 SERT ROP

First Royal Crazy Candy "Maisa"
PENTULUOKKA 1 KP ROP-PENTU

Tuomarina Catharina Almroth, Ruotsi
Kääpiösnautseri musta, 6 kpl
Kääpiösnautseri musta-hopea, 3 kpl
Kääpiösnautseri valkoinen, 2 kpl

Kiitos Tarja, Johanna, Marjaana, Jessica, Amanda ja Aleksandra!
Olen sanaton ja onnellinen!

Minun "harrastus/haastetrimmauskoira" skotlanninterrieri Flippix Party Lion "Tuukka" oli omistajansa kanssa Uudenkaupungin ryhmänäyttelyssä 19.6.2016. Päivä oli heillä myös onnistunut.

Kotiin tuotavaksi he saivat
NUO ERI 1 SA PU1 SERT ROP
Tuomarina Dodo Sandahl, Ruotsi


12.6.2016 TAMMELA

Johanna, Aleksandra ja Saana piipahtivat Tammelan näyttelyssä.
Hieno tulos taasen kerran nuorelta esittäjältä.

Peacemaker´s Black Hat Trick "Saana"
AVO ERI SA VARASERT

Tuomari oli todennut varaserttiä jakaessaan, "se annetaan tuolle nuorelle taitavalle ja hymyilevälle tytölle".

Tuomarina Stefan Sinko, Slovenia
Kääpiösnautseri musta, 17 kpl


11. - 12.6.2016 PALANGA NAT, LIETTUA

Tavarat matkalaukkuun, koiravaunut jääkiekkokassiin ja Siina koiran kuljetuskassiin. Lentomatka kohti Liettuan Palangaa voi alkaa.

11.6.2016
Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI.1 JN1

12.6.2016
Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI.2

Niin lähellä niin kaukana tuo LT JUN MVA. Tappio on joskus karvasta.


15.5.2016 MYNÄMÄKI

Sataa sataa ropisee pilipili pom, pilipili pom varpaitakin palelee, pilipili, pom-pom-pom Jos eilen vältyttiin sateelta, tänään satoi kuin saavista kaataen. Kaikki oli läpimärkänä, niin ihmiset, teltta kuin koiratkin. Onneksi Mynämäen näyttelyalusta on hyvin vettä imevää materiaalia, ei tarvinnut vesilätäköissä seisoa.
Tuomari Monika Blaha, Itävallasta oli estynyt saapumaan Suomeen arvostelemaan. Häntä sijaisti Juha Putkonen.

Dumond Black Gigi "Armi"
AVO ERI2 SA PN4
Tähän päättyi Armin näyttelytournee 2016, nyt jäämme odottamaan juoksun alkua.
Peacemaker´s Black Hat Trick "Saana"
AVO ERI3 SA

Tuomarina Juha Putkonen, Suomi
Kääpiösnautseri musta, 14 kpl


14.5.2016 RAUMA

Sataa, ei sada, sataa, ei satanut. Länsi-Suomeen ennustettiin runsasta sadetta, mutta onneksi vältyimme kastumiselta. Raumalla tuomari oli uusi tuttavuus Panos Demetrious Kyprokselta. Hän saneli hienot arvioinnit koiristamme mutta tulos oli ERI ilman SA -arvoa.

Dumond Back In Black "Lenni"
AVO ERI1
Dumond Black Gigi "Armi"
AVO ERI1
Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI1 ROP JUNIOR
Dumond Hazel Pepper "Ruusa"
JUN ERI 1 ROP JUNIOR

Tuomarina Panos Demetrious, Kypros
Kääpiösnautseri musta, 15 kpl
Kääpiösnautseri musta-hopea 7 kpl
Kääpiösnautseri pippuri&suola 18 kpl


10.5.2016 MATCH SHOW, PORI

Ahkerat harjoittelijat osallistuivat Porin Match shown.

Pennut siniset III sija Jessica ja Maisa
Pennut punainen III sija Taja ja Håkan


8.5.2016 SALON RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Hyvää Äitienpäivää! Meillä Äitienpäivää vietettiin tänä vuonna jo perjantaina. Kiitos tyttäreni tyylikkäästä kukkakimpusta!

Tällä kertaa muistimme ajaa rauhallisesti Auran kohdalla, yes yes, ylinopeussakko jäi saamatta.
Salon näyttelyn kehät olivat ihanan kokoisia, mutta alusta on inhottavasti pölisevää hiekkaa ja kehiin sopi tuuli puhaltamaan hyvin. Kaikki paikat olivat täynnä hiekkapölyä. Ymmärrän toki, nurmikenttiä tai asfalttipihoja on vaikea löytää ja saada koiranäyttelykäyttöön. Onneksi aurinko paistoi täydeltä terältä, hetkittäin jopa helteisestikin. Joten meillä oli mukavan leppoisa näyttelypäivä.

Salon näyttelyssä ensiesiintymisensä suoritti junioripoikamme Fildale Obi-Wan Kenobi "Otto". Taitavasti Otto suoriutui tästä Amandan esittäessä. Kiitos perhe Wahlman Oton hienosta kasvatuksesta.

Fildale Obi-Wan Kenobi "Otto"
JUN ERI1 SA PU2 VARASERT

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI1 SA PN3

Kääpiösnautseri musta, 11 kpl
Kääpiösnautseri musta-hopea, 7 kpl
Tuomarina Michael Clancy, Irlanti


7.5.2016 HARJAVALTA RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Ulkonäyttelykausi korkattiin aina niin hyvin järjestetyssä ja ystävällisen ilmapiirin omaavassa Harjavallan ryhmänäyttelyssä. Ei uskoisi, ollaan Satakunnassa, missä kateus ja keuhkotauti valtaavat tilaa.

Peacemaker´s Black Hottentot "Henkka/Moppi"
NUO ERI1 SA PU1 SERT VSP
"Henkka/Moppi" jää tämän sertin myötä tauolle odottamaan 2 vuoden ikää.

Dumond Black Gigi "Armi"
AVO ERI1 SA PN2 VARASERT

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI1 SA PN3

Beries Frosty Elixir "Moona"
AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP UUSI FI MVA
Kiitos perhe Leino Moonan hyvästä hoidosta! Kiitos Anneli upeasta koirasta!

Kääpiösnautseri musta, 11 kpl
Kääpiösnautseri musta-hopea, 10 kpl
Tuomarina Beata Petkevica, Latvia


30.4.2016 TAMPERE INT.

Vappuaaton voi viettää mukavasti koiranäyttelyssä, tämä tuli testattua.
No, kyllä ehdimme nauttia kevään juhlasta muuallakin.

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI1 SA PN2 SERT

Tuomarina Antonio Di Lorenzo, Norja
Kääpiösnautseri musta-hopea, 21 kpl


23. - 24.4.2016 NARVA NAT. VIRO

Vierivä kivi ei sammaloidu. Äiti ja tytär osallistuivat Narvan kansalliseen näyttelyyn kolmen koira kera. Narvassa kevät oli kauneimmillaan, lehtipuut olivat hiirekorvilla ja liljat ja krookukset kukkivat. Ei ollut tietoakaan tuulesta ja tuiskusta eikä räntäsateesta.

Su 24.4.2016
Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI1 SA PN1 JUN SERT ROP

Tuomarina Elzbieta Chwalibog, Puola
Kääpiösnautseri musta-hopea, 2 kpl

La 23.4.2016
Peacemaker´s Black Hottentot "Henkka/Moppi"
NUO ERI1 SA PU1 SERT VSP

Dumond Black Gigi "Armi"
AVO ERI1 SA PN3 SERT

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI1 SA PN1 JUN SERT ROP

Tuomarina Viktoras Avtusko, Liettua
Kääpiösnautseri musta, 6 kpl
Kääpiösnautseri musta-hopea, 2 kpl


17.4.2016 MATCH SHOW, ULVILA

Koiranilmakaan ei estänyt Johannaa, Jessicaa, Amandaa ja Aleksandraa osallistumasta match show:n. Koirat saivat hyvää esiintymisharjoitusta sadesäässä. Tällainen säähän on mahdollista Suomen suvessa ja koiranäyttelyssä.


16.4.2016 TALLINNA, "TALLINN WINNER 2016" INT. VIRO

Yhdistetty koiranäyttely- ja shoppailumatka itänaapuriin aloitti tämän vuoden ulkomaan näyttelykiertueen.
Rahapussi keveni nopeasti ostoskeskuksissa, mutta jokainen ostos oli tarpeellinen.

Itse näyttelystä suurta menestystä ei tullut koirillemme tällä kertaa.
Peacemaker´s Black Hottentot "Henkka/Moppi"
NUO ERI1 SA

Peacemaker´s I Must Be Magic "Siina"
JUN ERI2 SA PN3

Tuomarina Franki Leung, Kiina
Kääpiösnautseri musta, 17 kpl
kääpiösnautseri musta-hopea, 10 kpl


9.4.2016 KANKAANPÄÄ RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Mukava joukko koiraharrastajia suuntasi autonsa nokat kohti Pohjois-Satakuntaa, Kankaanpäähän. Kankaanpään näyttelyssä oli tuomarimuutos, Saija Juutilainen oli vaihtunut Tanya Ahlman-Stockmariin. Tanya käytti koko arvosteluasteikkoa ja oli hyvin tiukka arvioinnissa. Tämä sai kehänlaidan kohisemaan, olemmeko tottuneet liian korkeisiin tuloksiin.

Tässä näyttelyssä ensiesiintymisensä elävän koiran esittämisessä suoritti tyttäreni Petra. 3 -vuotiaan hän esitti mäyräkoiraleluaan Turun Kv.–näyttelyn lelukoirakilpailussa. Tämän voittoisan esiintymisen jälkeen, hän on tähän päivään asti kieltäytynyt esittämästä koiria näyttelyissä. Onneksi hänen mielensä on muuttunut. Petra esitti upeasti Siinan, siitä tuomari mainitsi myös arvostelussa. Tämä oli Siinankin ensimmäinen näyttely.

Armin handlerina toimi Amanda. Tämän nuoren esittäjän esiintymistä Armin kanssa on ilo katsella. On hienoa todeta, ” munat ovat taitavampia kuin kanat”.

Peacemaker´s I Must Be Magic ”Siina”
PEN 1 KP ROP-PENTU

Dumond Black Gigi ”Armi
AVO ERI1

Tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari

Kääpiösnautseri musta-hopea, 8 kpl

Kääpiösnautseri musta, 5 kpl


27.3.2016 MATCH SHOW, PORI

Meillä oli tulosrikas Pääsiäis -Match Showpäivä. Kiitos kaikille osallistujille Tarja, Johanna, Sirkku, Marjaana, Jessica, Petra, Amanda ja Aleksandra. Hienosti opit treeneistä on omaksuttu.

Pennut siniset II sija Jessica ja Maisa
Pennut punaiset III sija Tarja ja Håkan
Pienet aikuiset punaiset I sija Marjaana ja Niki
JH -kisa II sija Amanda ja Armi
Koko Match Shown BIS III Marjaana ja Niki

Punainen oli päivän väri niin vaatetuksessa kuin nauhoissa.


SEINÄJOKI 20.3.2016 RYHMÄNÄYTTELY FCI 2

Tarjan kanssa suoritimme pikaisen vistiitin Seinäjoen ryhmänäyttelyyn. Sää oli kirpeän kuulas ja aurinko paistoi täydeltä terältä, kevät :). On mukava aloitella näyttelykautta 2016 ja nähdä koiratuttuja.

Peacemaker´s Black Hottentot "Henkka/Moppi"
NUO ERI1 SA PU2 VARASERT, ensimmäinen FinnSiger piste.

Tuomarina rodun erikoistuomari Hilkka Salohalla.
Kääpiösnautseri musta, 6 kpl


PENTUJA PENTUJA PENTUJA

Reippaat sydänten valtaajat Martta ja Hertta etsivät vielä omaa rakastavaa kotia. Pennut ovat tottuneet lapsiin ja arjen ääniin.
Martalla ja Hertalla on karkeat helppohoitoiset turkit. Tytöt ulkoilevat päivittäin ja sisäsiisteysopinnot ovat siis hyvällä mallilla.

Jos kiinnostuit, soita Tarja 0400 505 613 tai Katja 0500 863 572


16.1.2016 KÄÄPIÖSNAUTSEREIDEN ERIKOISNÄYTTELY, LIETO

The Scandinavian Co-operation, kääpiösnautsereiden alkuvuoden erikoisnäyttely pidettiin Liedossa Koirakoulun agility-hallilla. Järjestelyorganisaatio oli taas tehnyt meille onnistuneen näyttelyn. Kaikki sujui kuin valssi. Tunnelma hallilla oli lämmin ja rento eikä meillä ollut kylmäkään, vaikka ulkona paukkui -15 asteen pakkanen.

Kiitos Mikko, Markku ja muut!

Tähän näyttelyyn meiltä osallistui vain yksi koira, turkkien näyttelykuntoon saamisessa oli tällä kertaa ongelmia. Onkohan tämäkin ilmastonmuutoksen syytä?

Dumond Be My First Love "Kipinä"
VAL ERI 1

Tuomarina Vidar Anderssen, Norja
Kääpiösnautseri musta-hopea, 29 kpl


10.1.2016 MATCH SHOW, PANELIA

Perinteitä noudattaen harrastusvuosi 2016 koirarintamalla aloitettiin osallistumalla Panelian match shown. Niin oli moni muukin ajatellut, koiramäärä match showssa oli valtava. Koirien ja esittäjien taso olivat huippuluokkaa tässä match showssa. Tällä kertaa saimme hyvää kokemusta, sijoittumisia ei meidän jengille tullut.

Pennut: Fildale Ob-Wan Kenobi "Otto"

Aikuiset: Tiffany Astronaut "Penni"
Rus Pitmark Griffindor "Niki"
Dumond Be My First Love "Kipinä"
Peacemaker´s Black Hat Trick "Saana"

- Yhteystiedot -

Katja Pitkänen
FI 29600 Noormarkku
tel. + 358 500 863 572

Petra Pitkänen
Tel. + 358 50 4669042